[INSERT_ELEMENTOR id=”6244″]

Calitarea reprezinta prioritatea noastra #1

Suntem pasionați de idei grozave care schimbă viața tuturor în bine. Ne-am propus să descompunem industria inutilă a tipăririi și a comercializării, astfel încât, indiferent de buget, oricine sa poata avea acces la produse extraordinare. De aceea am creat ArtCave.

Punem foarte mare accent pe calitate, acesta este si motivul pentru care folosim cele mai noi si inovative produse si procese de personalizare.
Vezi informatiile despre sustenabilitate >

Tricouri premium la preturi accesibile

Bella Canvas este cunoscut ca un produs de înaltă calitate, cu o atenție deosebită la detalii. Dacă căutați diferite tipuri de tricouri pentru magazinul dvs., este posibil să fi observat că unele tricouri sunt „tubulare”, iar altele sunt realizate cu „cusături laterale”. Cusăturile laterale sunt ceea ce puteți găsi într-un cadru de vânzare cu amănuntul sau în majoritatea garderobei proprii și sunt proiectate pentru a avea o calitate superioară și o potrivire mai strânsă în jurul corpului, ceea ce sfârșește prin a arăta mai bine și pentru a fi mai măgulitor. Pe de altă parte, de obicei sunt puțin mai scumpe decât omologii lor, teul tubular.

Tricourile tubulare sunt de obicei mai puțin costisitoare decât părurile laterale. Motivul este că procesul aparent este mai lung și mai complex decât realizarea unui tee tubular, dintr-o singură bucată. Acestea sunt tipurile de tee pe care le-ați putea vedea la stațiile turistice, târgurile județene sau pentru cauze sau curse distractive. Nu sunt de obicei concepute pentru a fi purtate în fiecare zi, ci pentru a promova o cauză sau a servi ca reclamă.

Bumbacul cel mai bun!

Bumbacul Airlume Bella Canvas este bumbac pieptănat, filat pe inel, pe care l-au dezvoltat special pentru semifabricatele lor. Este selectat doar cel mai bun și mai pur bumbac și folosit doar bumbac lung de bază.

Bumbacul de bază lung se simte mai moale, deoarece fibra de bumbac în sine este mai lungă decât bumbacul de bază scurt. Bumbacul lung de bază are, de asemenea, o tricotă strânsă, uniformă, ceea ce îl face ideal pentru a accepta vopseaua imprimării la cerere. Acesta este un detaliu ignorat, pe care ArtCave îl foloseste în mod corect și îi separă de concurenții lor.

Produse pentru toata lumea

Cu mare pare, vine o potrivire minunată! Bella Canvas 3001 este conceput special pentru a fi o cămașă potrivită pentru industria confecțiilor goale și reușește sălbatic. Aruncând o privire asupra diferitelor tipuri de corpuri umane, s-ar putea să observați ceva surprinzător: niciunul nu are forma unui tub! Bella Canvas nu produce și nu va produce niciodată un tee tubular, iar Bell Canvas 3001 nu face excepție de la această regulă.

Bella Canvas 3001 este disponibilă și pentru textura „heather”, care este un amestec de bumbac din poliester care oferă o senzație populară de „heather” sau o senzație mai fuzz și mai caldă pentru tee. Acest lucru permite, de asemenea, câteva opțiuni de culoare diferite, care au un aspect unic, texturat și care leagă într-adevăr un design împreună cu țesătura.

Bella Canvas 3001 vine, de asemenea, în dimensiuni variind de la XS la XXXXL, ceea ce face ca gama de corpuri să se potrivească una dintre cele mai bune din industrie, inclusiv dimensiunile pentru tineri S-M-L. Gulerul este, de asemenea, susținut de un set în bandă de gât și umeri pentru a menține structura cămășii arătând bine ani de zile.

Gama variata din care poti alege

Dacă v-ați străduit vreodată să treceți dincolo de negrul de bază și să găsiți culoarea exactă pe care o căutați pentru a vă completa designul, atunci nu ar trebui să căutați mai departe.

În afară de gama largă de culori, suntem siguri că veți găsi culoarea potrivită datorită echipei de design Bella Canvas 3001. Aceștia se concentrează pe găsirea și implementarea celor mai moderne culori, astfel încât produsele lor să fie întotdeauna moderne și actualizate cu gusturi schimbătoare. Rezultatul este o selecție serioasă, iar Bella Canvas 3001 poate găzdui aproape orice grafică. De la menta la roz de caritate, puteți găsi exact culoarea potrivită pentru a vă pune în valoare designul și a-l face să apară!

Am vorbit deja puțin despre bumbac și despre modul în care vă permite să imprimați o grafică excelentă pe Bella Canvas 3001, iar motivul este că textura cămășii și a țesăturii este atât de netedă. Bella Canvas 3001 prezintă, de asemenea, doar vopsele cu energie ridicată, rezistente la decolorare și la spălare. Designurile tale vor rămâne vibrante și pline de viață pentru mai mult timp pentru clienții tăi – ceea ce îți dorești într-un te de înaltă calitate, cum ar fi Bella Canvas 3001. De asemenea, nu își vopsesc prea mult teurile, ceea ce le face să fie candidați perfecți pentru tipăriți la cerere sau tipăriți DTG!

Indiferent dacă doriți să vă înlocuiți gama, să vă relansați magazinul sau să începeți aventura dvs., Bella Canvas 3001 este actualul rege al industriei și pentru un motiv întemeiat. Cum să-ți creezi propria cămașă?

Te-am convins?

Close Cos
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Am deschis!

Inscrie-te la Newsletter!


Afla primul despre cele mai noi produse, oferte exclusive și cele mai noi tendinte in modă.