Artwork Guidelines

În primul rând, dacă nu esti sigur, contacteaza-ne pentru a te putea ajuta.

Imprimantele Direct to Garment (DTG) sunt versiuni mai mari ale unei imprimante cu jet de cerneală, realizate pentru personalizarea textitelor, la un nivel industrial, si care pot produce imprimari la o calitate fotografica. Cu toate acestea, aceasta poate printa numai calitatea care îi este trimisă.

Dacă fișierul tau este neclar și de calitate scăzută, așa va fi imprimat si pe tricou, bluza sau hanorac. Software-ul site-ului va afișa avertismente atunci când calitatea fișierului este scăzută. Dar dacă fișierul tau are rezoluție mare, dar imaginea este pixelată, sistemul nu va putea detecta problema.

Înainte de a încărca, incarca sa maresti imaginea prinzoom pentru a verifica dacă esti mulțumit de calitatea imaginii.

highreslowres

CALITATEA FISIERULUI

Designul trebuie să fie creat cu o rezoluție de cel puțin 200-300ppi pentru a asigura margini sharp. Dimensiunile fișierului, dacă este posibil, la dimensiunea de imprimare reală dar nu mai mică de 15x15cm. Imprimantele noastre Brother GTX Pro imprimă la rezoluție înaltă, dar produsul final este la fel de bun ca imaginea trimisa spre tiparire.

Suprafață maximă de imprimare
Adulți: 32x42cm
Femei / Copii: 25x25cm

cufarabg

BACKGROUND

Ceea ce vezi atunci când adaugi designul la unul dintre articolele noastre de îmbrăcăminte este modul în care acesta va fi tipărit. Dacă poti vedea un fundal nedorit, așa se va imprima.

Photoshop sau programul gratuit „Gimp”, care este detaliat mai jos, au instrumente „Magic Wand și Magic Eraser pentru a ajuta la eliminarea fundalului. Odată ce ai eliminat fundalul designul va fi aplicat mult mai bine si mai interesant, acesta imbinandu-se perfect cu îmbrăcămintea.

transparent png

TIPURI DE FISIERE

Pentru o imprimare perfecta, toate fisierele incarcate trebuie sa fie in format RGB și nu CMYK, dacă este posibil. Fișierele .png transparente sunt perfecte, deoarece poti vedea zonele nonprincipale atunci când comandați.

Dacă incarci o imagine cu un fundal negru pentru un tricou negru, aparatele noastre vor imprima la fel ca și conformația comenzii dvs., adică; o cutie neagră în jurul designului. Cu fundalul eliminat, numai designul dvs. va fi tipărit. În acest fel „Wysiwyg”

Solutii pentru crearea de fisiere artwork

GIMP - Alternativa gratuita la Photoshop

GIMP este un acronim pentru GNU Image Manipulation Program.

Este un program distribuit liber pentru sarcini precum retușarea fotografiilor, compoziția imaginii și crearea imaginilor.

Acest program gratuit împărtășește multe caracteristici ale Photoshop-ului și este disponibil pe Windows și Apple Mac.

Cum funcționează parteneriatul?

Ai o idee pentru un design, dar nu stii cum sa faci ? Ai nevoie de un fișier salvat în formatul nostru preferat?

Fiverr.com este un loc minunat plin de artiști și designeri care oferă aceste servicii la prețuri accesibile. Majoritatea vânzătorilor de pe Fiverr oferă un timp de lucru aproximativ de 24 de ore iar alegerile sunt nenumarate.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne. Suntem mai mult decat bucurosi sa te ajutam.

Blog Posts

Postari pe acelas subiect

Gradientul si coloristica tricourilor personalizate
Design & Trends
Gradientul si coloristica tricourilor personalizate

Transparenta si gradient-uri Un gradient este o trecere treptată de la o culoare grea la o altă culoare. Vă rugăm […]

Dimensiunea printului si exportul
Design & Trends
Dimensiunea printului si exportul

Dimensiunea printului Nu este nimic mai rău decât să construiești designul perfect, apoi să vezi un mesaj de eroare atunci […]

Specificatii DTG
Design & Trends
Specificatii DTG

DTG Specs Imprimarea directă către îmbrăcăminte nu este un transfer vechi, șters, care se estompează rapid în timp. Imprimarea DTG […]

Top 5 sugestii pentru un design de succes
Design & Trends
Top 5 sugestii pentru un design de succes

1. Tine cont de materialul pe care va fi printat Același design poate apărea diferit după imprimarea pe două produse […]

Close Cos
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Am deschis!

Inscrie-te la Newsletter!


Afla primul despre cele mai noi produse, oferte exclusive și cele mai noi tendinte in modă.