Top 5 sugestii pentru un design de succes

1. Tine cont de materialul pe care va fi printat

Același design poate apărea diferit după imprimarea pe două produse diferite. Aceasta, în mare parte, depinde de materialul tipărit.

De exemplu, un stil de tricou poate avea o absorbție minunată a cernelii, rezultând un finisaj ascuțit. Cu toate acestea, același design al unui alt produs (poate o hanoracă groasă) ar putea părea estompat, deoarece aceeași cerneală nu este la fel de bună. Această discrepanță se poate datora țesăturii utilizate (bumbac, poliester, raion etc.), grosimii pânzei, diferențelor dintre tehnologiile / procesele de moarte și alți factori.

O modalitate ușoară de a evita această capcană este de a comanda un eșantion de produs înainte de a vinde. În acest fel, va exista o reprezentare fizică a acelui produs și a designului acestuia.

2. Utilizați modele de înaltă calitate

Un design slab, cu rezoluție redusă, va produce aproape întotdeauna o imprimare de calitate scăzută. Asigurați-vă că proiectele au o rezoluție suficient de mare pentru a evita această problemă (ceea ce înseamnă că arată excelent). În cele din urmă, luați în considerare culoarea de fundal pentru diferite stiluri de produse:

    • Produse direct la îmbrăcăminte: pentru articolele DTG, vă recomandăm să folosiți fundaluri transparente.
    • Produse All-over-Print: pentru piesele destinate a fi tipărite peste tot, este o idee bună să aveți un fundal alb solid.
    • Evitați detaliile mici (pot ieși neclare), în special pentru căni. Opera de artă nu trebuie să fie mai mică de 3 px (altfel cunoscută sub numele de 0,75pt, 0,25mm sau 0,001in)

3. Cântărește diferența dintre lucrările digitale și fotografiile

Opera de artă digitală va arăta aproape întotdeauna mai bine decât o fotografie. La urma urmei, acele imagini sunt deja generate prin computer. Fotografiile, pe de altă parte, trebuie mai întâi convertite într-un fișier compatibil cu computerul. Deci, dacă un designer are de ales, rămâneți mai degrabă la vectori digitali decât la fotografii.

 

4. Atenție la bleed

Dimensiunile recomandate de pixeli din generatorul de produs includ zona de imprimare cu o „zonă de sângerare”. Rețineți că generatorul ar putea redimensiona un design pentru a se potrivi acestor zone imprimabile. Dacă acest lucru se întâmplă și este nedorit, scalați opera de artă pentru a acoperi acele zone de sângerare. Cu toate acestea, acest lucru poate duce la o schimbare de calitate,

 

5. Verifica-ti textul

Este ușor să adăugați sau să modificați text personalizat față de produsele Printify. În cadrul generatorului de machete, există o solicitare pentru adăugarea de text chiar lângă butonul „Adaugă designul tău” numit „Text personalizat”. De acolo, este treaba unui moment să schimbi dimensiunea textului, culoarea sau să modifici mesajul.

Urmați acest ghid, astfel încât dvs. și clienții dvs. să aveți acces la produse de cea mai înaltă calitate.

Cum să creezi cel mai bine vândut design de tricou?
Specificatii DTG

Lasă un răspuns

Close
Newsletter

Close Cos
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Am deschis!

Inscrie-te la Newsletter!


Afla primul despre cele mai noi produse, oferte exclusive și cele mai noi tendinte in modă.