Dimensiunea printului si exportul

Dimensiunea printului

Nu este nimic mai rău decât să construiești designul perfect, apoi să vezi un mesaj de eroare atunci când încerci să pui acel design pe un produs. Aceasta este ceea ce înțelegem prin dimensiunea fișierului. Este calitatea unui design; capacitatea sa de a fi mărită, tradusă sau tipărită fără a pierde calitatea.

Dimensiunea recomandată de imprimare a unui produs este întreaga zonă de imprimare.

Pregătiți designul în aceeași dimensiune. Apoi, puteți scala – dacă doriți.

Rețineți dimensiunea pixelilor de lângă butonul de încărcare. Imaginile aleatorii de pe internet pot fi problematice. Deci, în timp ce vă aflați în generatorul de machete, vă rugăm să luați în considerare respectarea cerințelor date pentru fișierul de imprimare.

De exemplu, iată dimensiunile zonei de imprimare pe popularul nostru tricou cu mânecă scurtă din Jersey Unisex.

* 4500 × 5100 pixeli (echivalentul a 15 ”× 19” la 300 dpi) este cea mai mare dimensiune de imprimare posibilă pentru articolele de îmbrăcăminte DTG și se bazează pe dimensiunea paletului de imprimare utilizat în imprimantele mari DTG. Orice lucrare mai mare decât zona de imprimare va fi tăiată la dimensiune, care este afișată pe generatorul de produse.

 

Calitatea imaginii

Această componentă critică a misiunii POD depinde de dimensiunile unui anumit design. Deci, atunci când orice design este mai mic, va exista o rezoluție generală mai mică pentru produsul final. Din fericire, aici, generatorul de machete are o coloană de sfaturi mici în dreapta (lângă locul în care încărcați desenele)

 

Upgrade design

Deși este întotdeauna mai bine să începeți cu un design de înaltă rezoluție, diverse programe pot fi utilizate pentru a îmbunătăți lucrurile. Merită menționat faptul că acestea nu trebuie să fie scumpe (cum ar fi Adobe Photoshop).

Iată trei alternative solide pentru a da un design un impuls:

  • GIMP
  • Pixlr
  • Photopea

Atunci când un design este creat prin intermediul software-ului, nu veți avea probleme la redimensionarea (redimensionarea) unui design în cadrul programului respectiv. Cu toate acestea, asigurați-vă că exportați un fișier de imagine mare, astfel încât designul să aibă spațiu pentru a întinde sau redimensiona în raport cu produsele POD, păstrând în același timp.

 

Generatorul nostru de machete prezintă dimensiunea L, dar locația de proiectare se poate schimba atunci când este comandată o dimensiune mai mică. Din acest motiv, evitați să așezați designul pe sau lângă fermoare, buzunare sau alte locuri în care ar putea apărea o decupare atunci când este comandată o dimensiune mai mică.

 

 

Formatare si export

1. Setările de export pentru PNG (pentru modele transparente) nu ar trebui să aibă nici o întrepătrundere, iar compresia nu este importantă.

2. Setările de export pentru imaginile JPEG (pentru modele fără transparență) trebuie să aibă o calitate de 60 – 80%.

Acceptăm fișiere JPEG cu spațiu de culoare RGB sau CMYK, dar sistemul nostru va converti opera de artă în RGB și va elimina profilul pentru toate operațiunile interne. Limitarea formatului PNG este că poate fi doar în format RGB, deci nu vă faceți griji cu privire la acest format.

 

Imagini vector

Ilustrația vectorială creată utilizând Adobe Illustrator sau CorelDRAW este o alegere populară pentru comercianții noștri. Cu abordarea vectorială, formele create sunt ușor scalate cu claritatea și calitatea lor originală.

Imaginile vectoriale trebuie exportate în format de fișier raster, ceea ce înseamnă că puteți lucra în siguranță cu vectori și apoi exportați JPEG sau PNG în orice dimensiune aveți nevoie!

Specificatii DTG
Gradientul si coloristica tricourilor personalizate

Lasă un răspuns

Close
Newsletter

Close Cos
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Am deschis!

Inscrie-te la Newsletter!


Afla primul despre cele mai noi produse, oferte exclusive și cele mai noi tendinte in modă.