Specificatii DTG

DTG Specs

Imprimarea directă către îmbrăcăminte nu este un transfer vechi, șters, care se estompează rapid în timp.

Imprimarea DTG este similară cu imprimarea unui document. O imagine digitală de înaltă calitate este imprimată direct pe o cămașă.

Culorile sunt similare cu profilul de culoare CMYK care se găsește pe o imprimantă tradițională de documente. Acesta este un mod excelent de a imprima în cantități mici. Detaliile vor fi, de asemenea, mai mari decât metodele de serigrafie și imaginile mai clare.

 

Absorbția materialului

Culoarea unui material joacă un rol în modul în care apar desenele pe produsele finale. Folosind exemplul unui design identic tipărit pe două produse diferite (unul subțire și unul gros), materialul mai subțire va absorbi cerneala un pic mai bine. Deci, variația mai groasă va avea un strat de vopsea mai proeminent – acest lucru ajută designul să iasă în evidență.

 

Configurare zero

Articolele de îmbrăcăminte DTG nu necesită configurare și pot fi tipărite aproape imediat, spre deosebire de alte metode tradiționale de imprimare, cum ar fi serigrafia. Acesta este un avantaj imens, deoarece comenzile mici pot fi create și expediate aproape imediat.

 

Arata foarte bine

Imprimările DTG arată la fel de bine sau chiar mai bine decât alte procese de imprimare, cum ar fi serigrafia. Aceasta înseamnă că primiți produse de înaltă calitate la prețuri mici.

 

Imagini detaliate

DTG permite imprimarea de imagini extrem de detaliate și acesta este unul dintre multele motive pentru care a fost ales de atât de mulți designeri și creativi, provocând o revoluție în industria tipografică și a mărfurilor. Doar asigurați-vă că urmați recomandările noastre privind dimensiunea și culorile fișierului și creați cu ușurință.

Cunoașteți proiectarea produselor? Verifica. Treceți la crearea produsului și vom lansa mai multe bombe de cunoștințe POD pe blogul nostru.

 

Ce este baza alba? (underbase)

Toate articolele de îmbrăcăminte DTG au o bază albă aplicată, cu excepția articolelor de îmbrăcăminte albe. Pe acest suport este imprimat designul dvs. O bază sub permite culorilor dvs. să vină vibrante și cu detalii. Baza inferioară va complica degradările și, deși un gradient ar putea arăta grozav pe o haină albă, nu va ieși grozav pe o haină neagră.

 

 

Top 5 sugestii pentru un design de succes
Dimensiunea printului si exportul

Lasă un răspuns

Close
Newsletter

Close Cos
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Am deschis!

Inscrie-te la Newsletter!


Afla primul despre cele mai noi produse, oferte exclusive și cele mai noi tendinte in modă.